COMBAT OXYGEN 99% 10L Natural

  • 179 kr
  • 89 kr

COMBAT OXYGEN innehåller 10 liter ren och naturell syrgas som är tillverkad i EU med naturell doft.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

COMBAT OXYGEN innehåller 10 liter ren och naturell syrgas som är tillverkad i EU. 

En burk innehåller ca 200 sekunders flöde av syrgas vilket motsvarar ca 100-200 andetag. Inhalera Combat Oxygen för att maximera din träning och återhämtning. En 2 in 1 ansiktsmask medföljer för att minimera risken att ödsla den perfekta syrgasen. Varje andetag räknas! 

REKOMMENDERAS FÖR:

Atleter och idrottsutövare som utövar högintesiv träning.

Människor i förorenade områden.

Människor som är i behov av extra syrgas i sin vardag.

Finns i 1,2,5 och 10 pack!


ANDVÄNING

Kan användas före, under och efter intensiv träning eller tävling. Ta med den till träningen, bergsklättringen, eller använd när du känner att du behöver lite extra syre i kroppen. Kalorifri och smidig burk att ha med sig!

Syrgas är godkänt för användning av WADA (World Anti-Doping Agency)


INNEHÅLL

1 burk med 10 liter innehåller 99% rent och naturligt syre i en portabel burk. Syre är ett element som är livsviktigt för vår kropp och för att vi ska fungera. Den luft vi andas normalt innehåller ca 21% syre, 78% kväve och 1% andra blandade gaser. Syret är det viktigaste i vår luft, och nu har du möjlighet att köpa Combat Oxygen som innehåller 99% syre, och 1% andra naturliga gaser. Syret hjälper till att återhämta och att ge energi till kroppen


INFORMATION


ÄR DET KLASSAT SOM LÄKEMEDEL?

Nej. Denna produkt är inte klassad som ett läkemedel och ska inte ersätta dina nuvarande recept eller apparater. Produkten är till för rekreationellt användande. Produkten är inte till för att bota eller behandla sjukdomar på något sätt. Produkten är inte utvärderad av läkemedelsverket eller livsmedelsverket och ska inte ersätta dina nuvarande läkemedel eller recept.   

 

FÅR MAN ANVÄNDA COMBAT OXYGEN INOM IDROTT?

Combat Oxygen är inte förbjudet enligt World Anti-Doping Agency. Man ska dock kontrollera så att sporten man utövar inte har gjort några undantag i sina tekniska regler. Fresh Swedish Air AB tar inget ansvar för eventuella överträdelser. Kompletterande syrgas än änsålänge tillåtet inom de flesta sporter under tävling, dock så är är kompletterande syrgas alltid tillåtet vid träning om inget annat framgår i den regelbok som din idrottsgren använder sig av.

Med det sagt så kan du använda Combat Oxygen närsomhelst och studier visar på att syrgas hjälper till med återhämtning och omedelbar prestation vid högintesiv träning. Träna hårdare, bli bättre och inhalera Combat Oxygen! Testa dina gränser! 


FILM