Seamless långärmad crop top Lund himmelsblå premium

  • 249 kr

Vår seamless långärmade crop top i himmelsblå är bekväm och tillsammans med snygga detaljer skapas en perfekt outfit.


I lager.
Dela

Vår seamless långärmade crop top i himmelsblå är bekväm och tillsammans med snygga detaljer skapas en perfekt outfit som får dig att inte bara känna dig rörlig och bekväm under träningen, det får dig också att sticka ut ur mängden.

Plagget är tillverkat med den senaste seamless-teknologin och materialet har fyrvägs-stretch vilket ger en otrolig flexibilitet, allt för att din träning ska bli så bra som möjligt. Det hållbara materialet är lätt att underhålla, behåller sin färg trots många tvättar, och luddar inte. Materialet transporterar effektivt ut svett och torkar därför fort. Med minimala sömmar och en bra passform hjälper plagget dig att förbättra din prestation under träningen. 360 graders rörlighet och lättviktsmaterial gör tröjan perfekt till träningsformer där du behöver vara flexibel och rörlig.

Dessutom har produktionen av seamless-produkter en mindre påverkan på globala miljön genom att mängden tygrester minimeras och därmed minskar behovet av odlat bomull, ull och andra naturliga råmaterial.


FILMSTORLEK/PASSFORM

Crop topen är normal i storleken!


FUNKTIONER OCH FÖDELAR

Den här tröjan är kort och har en figurnära design med skön stretch. Bägge ärm slut har hål för tummen som både skapar en bättre passform och utseende. Funktionsmaterialet gör att tröjan andas bra och blir därför inte för varm under träningen samt transporterar ut svetten effektivt.


MATERIAL OCH TVÄTTRÅD

Tvätta helst på låg temperatur och högst 30 ° C. Vik tightsen ut och in innan tvätt. Använd inte sköljmedel.