Leggings Strömstad

  • 299 kr
  • 105 kr

Speed and Power senaste premium nyhet som ligger helt rätt i tiden i design. Tillverkad i ett material som känns mjukt, bekvämt och luftigt mot kroppen.


I lager.
Dela

Speed and Power leggings Strömstad som ligger helt rätt i tiden i design.

Tillverkad i ett material som känns mjukt, bekvämt och luftigt mot kroppen.

Denna nyhet har en hög och mycket slitstark kvalité med fina följsamma sömmar för att minimera eventuella  skav vid träning samt en praktiskt liten ficka på insidan för t ex förvaring av gymnyckel. 

Dessa härliga tights är tillverkad i ett så flexibelt tyg att dom följer kroppens rörelser oavsett aktivitet.

Den är verkligen ämnad för att du ska känna dig bekväm under hela tiden du utövar din favoritträning.

Den har inte bara en svårslagen komfort utan en otroligt snygg och tacksam design som formar och framhäver dina feminina kurvor och som har en tidlös look som ger en supersnygg shaping-effekt.

Dessa mjuka och flexibel tights passar perfekt till yoga, gym, dans, löpning med även alla typer av högintesiv träning. Men också lika bekväma, sköna och snygga att ha på sig under en vilodag.

För dig som älskar att matcha dina tränings kläder säljs en topp separat vilket ger dig en komplett, superhet look!'


FILMSTORLEK/PASSFORM

Tightsen är normal i storleken!


FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Designad med höga midja och bred midjemudd som hjälper till att hålla träningstightsen på plats genom det mest utmanande rörelserna. Även justerad dragsko vid midjan som man lätt kan anpassa till perfekt passform och gör att den omöjligt för tightsen kan glida samt en liten innerficka i midjan.

Squat proof vid rätt storlek.


MATERIAL OCH TVÄTTRÅD

80% Polyester 20% Spandex. 

Tvättas i max 30°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Vänd tightsen ut och in före tvätt. Tvättas med liknande färger.