Speed and Power kompression leggings Svedala

  • 499 kr

Speed and Powers populära tights i mycket fin kvalitet i hårdare kompression med ett mycket bekvämt tyg.


I lager.
Dela

Dessa häftiga Svedala tights är följsam och i bra kvalité, som resulterar i en förbättrad blodcirkulation och syresättning till trötta muskler, och ett ökat muskeltryck som minskar risker för skador.


Du hittar många nya bra uppdateringar på Speed and Power nya  leggings som ännu slitstarkare, högkvalitet och fina följsamma sömmar för att minimera ev skav vid träning. Ännu bättre fukttranparat än förgående modell. Denna modell har också fått större snygga loggor och text på ena sidan av benet.

Denna populära flexibla tights passar perfekt till högintesiv träning som, löpning, styrke pass men passar utmärkt till även lugnare aktiviteter som yoga, tack vare den följsamma passformen.
Men en hel del kunder har delat med sig att de använder dem ”bara” i vardagen pga bekvämligheten.

Kompression tight är numera ett väldigt populärt tränings plagg bland alla sporter och aktiviteter.


STORLEK/PASSFORM

Leggingsen är normal i storleken. 

Har du absolut rätt storlek så är dessa Squatproof.


FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Tightsen har ett mycket bra stödjande material som sitter ”på plats” hela träningen och tack vare den unika designen framhäver dina naturliga kurvor och stussen sen ger en fördelaktig look.

Dessa tights är följsam och i hög kvalité, som resulterar i en förbättrad blodcirkulation och syresättning till trötta muskler, och ett ökad muskeltryck som minskar risker för skador.

Den breda höga midjan med dragsko gör att tightsen inte glider ner utan sitter där den ska, oavsett aktivitet och intensitet.


MATERIAL OCH TVÄTTRÅD

80% Polyester 20%  Spandex

Tvätta helst på låg temperatur och högst 30 ° C. Vik tightsen ut och in innan tvätt. Använd inte sköljmedel och torktumlas ej.