Seamless leggings Helsingborg Blå Premium

  • 499 kr
  • 175 kr

Våra seamless tights Helsingborg i blått mönster med gråa inslag  har minimalt med sömmar, för att öka komforten, bekvämligheten och rörligheten.


I lager.
Dela

Våra seamless tights Helsingborg i blått mönster med gråa inslag  har minimalt med sömmar, för att öka komforten, bekvämligheten och rörligheten under din träning. Med sin breda resår sitter de på plats och är otroligt bekväma på benen.

Plagget har senaste seamless-teknologin och har en fyrvägsstretch som inte bara ökar passform och kvalitet utan även ökar din rörlighet under träningen. Dessutom har produktionen av seamless-produkter en mindre påverkan på globala miljön genom att mängden tygrester minimeras och därmed minskar behovet av materialåtgång.STORLEK/PASSFORM

Tightsen är normal i storleken!

Designad med senaste seamless-teknologin.


FUNKTIONER OCH FÖDELAR

Designad med senaste seamless-teknologin och har en fyrvägsstretch höga midja och bred midjemudd som hjälper till att hålla träningstightsen på plats genom det mest utmanande rörelserna.  Speed and Power-logga vänster framsida och Speed and Power-logga i svanken. Hög midja för perfekt passform.

Garanterad squat proof vid rätt storlek.


MATERIAL OCH TVÄTTRÅD

Tvätta på låg temperatur och högst 30 ° C. Vik tightsen ut och in innan tvätt. Använd inte sköljmedel.