Kompression leggings Silvercamo

  • 499 kr

Dessa häftiga Silvercamo tights är följsam och i hög kvalité, som resulterar i en förbättrad blodcirkulation och syresättning till trötta muskler.


I lager.
Dela

Dessa häftiga Silvercamo tights som ändrar sig lite i färg efter ljuset är följsam och i hög kvalité, som resulterar i en förbättrad blodcirkulation och syresättning till trötta muskler, och ett ökat muskeltryck som minskar risker för skador.


Du hittar många nya bra uppdateringar på Speed and Power nya  leggings som ännu slitstarkare, högkvalitet och fina följsamma sömmar för att minimera ev skav vid träning. Ännu bättre fukttranparat än förgående modell. Denna modell har också fått större snygga loggor och text på ena sidan av benet.

Denna populära flexibla tights passar perfekt till högintesiv träning som, löpning, styrke pass men passar utmärkt till även lugnare aktiviteter som yoga, tack vare den följsamma passformen.
Men en hel del kunder har delat med sig att de använder dem ”bara” i vardagen pga bekvämligheten.

Kompression tight är numera ett väldigt populärt tränings plagg bland alla sporter och aktiviteter.


FILMSTORLEK/PASSFORM

Leggingsen är lite stora i storleken så väljer ni mellan två storlekar tycker vi ni ska välja den mindre eftersom dom kan kännas lite stora i storleken.

Har du absolut rätt storlek så är dessa Squatproof.


FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Tightsen har bra material som sitter ”på plats” hela träningen och tack vare den unika designen framhäver dina naturliga kurvor och stussen sen ger en fördelaktig look.

Den breda höga midjan med dragsko gör att tightsen inte glider ner utan sitter där den ska, oavsett aktivitet och intensitet.


MATERIAL OCH TVÄTTRÅD

80% Polyamide 20% Mjuk kompression.

Tvättas i max 40°C. Använd ej sköljmedel. Torktumla ej. Tvättas med liknande färger.