Kompression leggings Göteborg premium

  • 699 kr

Dessa tights är i hård kompression och passar lika bra till gym som till löparaktivitet.


I lager.
Dela

Speed and Powers populära tights i mycket fin kvalitet i hårdare kompression med ett mycket bekvämt tyg.

Dessa kompressionstights skapar en fixerad känsla och ger väldigt smidiga övergångar mellan rörelserna.

Passar utmärkt till högintesiv träning som, gym, löpning, padel, dans men passar utmärkt även till lugnare aktiviteter som yoga, tack vare den följsamma passformen och lättare kompressions tyget.

Din träning har aldrig tidigare känts så här bra!


Men vi har även fått till oss av flera kunder som har delat med sig att de använder dem ”bara” i vardagen pga bekvämligheten.

Tightsen har en hög och bred midja i bekväm stretchmaterial för att maxa bästa passformen och ökad komfort, justerad dragsko vid midjan som man lätt kan anpassa till perfekt passform och gör att den omöjligt kan glida ner under din aktivitet.

Tightsen har mycket bra stödjande material som ger en skön och trygg känsla av att allt sitter ”på plats” hela träningen.

Kompression tights är numera ett väldigt populärt tränings plagg bland alla sporter och aktiviteter.


FILM


STORLEK/PASSFORM

Leggingsen är något stora i storleken så är man på gränsen mellan två storlekar så bör man välja den mindre storleken.

Har du absolut rätt storlek så är dessa Squatproof.FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Tightsen har ett mycket bra stödjande material som sitter ”på plats” hela träningen och tack vare den unika designen framhäver dina naturliga kurvor och stussen sen ger en fördelaktig look.

Dessa tights är följsam och i hög kvalité, som resulterar i en förbättrad blodcirkulation och syresättning till trötta muskler, och ett ökad muskeltryck som minskar risker för skador.

Den breda höga midjan med dragsko gör att tightsen inte glider ner utan sitter där den ska, oavsett aktivitet och intensitet.


MATERIAL OCH TVÄTTRÅD

80% polyester 20% hård kompression.

Tvätta helst på låg temperatur och högst 30 ° C. Vänd tightsen ut och in innan tvätt. Använd inte sköljmedel och torktumlas ej.