Speed and Power compression leggings marinblå premium

  • 599 kr

Kompression tight är numera ett väldigt populär tränings plagg bland alla sporter och aktiviteter. Dessa nya snygga marinblåa tights är i hårdare kompression.


I lager.
Dela

Kompression tights är numera ett väldigt populärt tränings plagg bland alla sporter och aktiviteter.

Dessa nya snygga marinblåa tights är i hårdare kompression i hög kvalité, som resulterar i en förbättrad blodcirkulation och syresättning till trötta muskler, och ett ökad muskeltryck som minskar risker för skador.


Tightsen har mycket bra stödjande material som sitter ”på plats” hela träningen och tack vare den unika designen framhäver dina naturliga kurvor och stussen samt ger en fördelaktig look.

De breda höga midjan med dragsko gör att tightsen inte glider ner utan sitter där den ska, oavsett aktivitet och intensitet.


Du hittar många nya bra uppdateringar på Speed and Power nya ”compressions leggings” så som slitstarkare, högkvalitet och fina följsamma sömmar för att minimera ev skav vid träning. Ännu bättre fukttranparat än förgående modell. Denna modell har också fått större snygga loggor och text på ena sidan av benet.

Dessa populära flexibla tights passar perfekt till högintesiv träning som, löpning, styrke pass men passar utmärkt till även lugnare aktiviteter som yoga, tack vare den följsamma passformen.
Men en hel del kunder har delat med sig att de använder dem ”bara” i vardagen pga bekvämligheten.Har du absolut rätt storlek så är dessa Squatproof.

Leggingsen är normal i storleken men väljer ni mellan två storlekar tycker vi ni ska välja den mindre eftersom dom kan kännas lite stora i storleken.


Tvätta med fel sida ut i tvättpåse utan sköljmedel.